?

Log in

Previous Entry | Next Entry

5 icon meme


Eniel-től:)

Reply to this post with that you want to do this meme, and I will pick five of your icons.
Make a post (include this info) and talk about the icons I chose. Other people can then comment to you and make their own posts.
This will create a never-ending cycle of icon squee!

Írj egy hozzászólást erre a bejegyzésre, amiben jelzed, hogy szeretnél te is játszani, és én választok ötöt a felhasználói képeid közül.
Írj egy bejegyzést (ami tartalmazza ezt a leírást), és mesélj azokról az ikonokról, amiket választottam.


***Hm. Volt egy időszakom (meglehetősen hosszú), amikor össze-vissza kattintgattam és szedtem le az iconokat. Sajna sokról nem tudom, ki csinálta, már azt sem, hogy honnan van - na, pl ez is egy ilyen. Csak simán tetszik. Amikor épp nem tündi-bündis hangulatban vagyok, ezt használom:)Amikor viszont tündi-bündisben, akkor -többek közt- ezt. A skins-ből való a kép, rávettek nyáron a sori megnézésére, s bár nem lett a kedvencem, egyszer meg lehetett nézni. A csaj Cassie, azt első és második szezon flúgos és roppant szerethető csajszija. Kicsit olyan, mint Luna a HP-ból. Külsőre mindenképp. Csak Cassie-ben sokkal több a dráma és a szomorúság. És jók a ruhái^^
Öhm. A találó feliraton percekig röhécseltem, amikor először megláttam. Néha át tudom érezni a nyuszi helyzetét. Pluszban cuki. 
A rajzaim postolásához töltöttem fel eredetileg, de egy kép után "valahogy" leálltam velük, már a postolással, mert a régiek már nem tetszenek, az újak között meg még alig van jó. Liam Aiken "fénykorában". Remus-ra hajaz a kép; a régi honlapomon szórakoztam azzal, hogy élő puppy hasonmásokat keresek és hát ő került ki akkoriban győztesként. Nem emlékszem, mikor használtam utoljára, mert szomorú vagyok, ha ránézek a képre, de nagy gyűjtögető lévén elég nehezen válok meg régi dolgoktól. Rossz szokás. Legelső star trek-es iconom a neten! (azért már ez sem olyan ártatlan...) 
Akkoriban még csak a XI-es moviet ismertem, kis naivan nem tudhattam hogy Quinto és a film csupán a jéghegy csúcsa lesz! :) Oh, hol is volt még akkor Mr Spock...? The Motion Picture? The Ships Closet? Hát még Shatner és színészi teljesítménye, minden tekintetben. Rocket man vagy... oh, Nimoy fekete-fehér filmjei!? >_<  

Comments

eniel1
Jan. 15th, 2011 11:00 pm (UTC)
Koszi, hogy megcsinaltad. :)

Nekem a nyuszis a kedvencem, attol mindig jo kedvem lesz. :D