?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Screenshot meme

 I know it's a very old one but suddenly I had time and spirit to do it. Took me a while though...

Comments

( 16 comments — Leave a comment )
soleosolere
Aug. 16th, 2010 09:00 pm (UTC)
De aranyosak a "my favourite pairing"-es képen. *___* <333

Mi újság veled mostanában? ♥ Régen nem jártál az LJ-n...
rinoa_85
Aug. 16th, 2010 09:12 pm (UTC)
Azért még életben vagyok:)
Édik, naná. *elégedett sóhaj* Te is észrevetted, hogy egyre többen fertőződnek meg trekivel? Az új filmnek hála rátaláltak az emberek a TOS-ra is, ami nélkül nem is értem, hogyan lehetett élni!
Amúgy velem semmi extra, trekizek meg végre rendes munkát kaptam, helendoron-os angolt fogok kicsiknek tanítani! Tök izgatott vagyok.
Még hogy az a sok fanfic olvasás nem volt jó semmire, megtanultam netről rendesen a nyelvet!
soleosolere
Aug. 16th, 2010 09:42 pm (UTC)
Hú, milyen az a helendoron-os angol?
Hmm... ha belegondolok, nekem is fejlődött az angolom a fanfic-olvasástól, meg az angolul kommentelésektől stb.^^

Az eredeti sorozat epic!^^
Ááh, és 2012-ben lesz ST XII. (Azért kicsit hamarabb is lehetne. :)

rinoa_85
Aug. 17th, 2010 08:17 pm (UTC)
Öö, még én is csak ismerkedem a dologgal, de ovisokat és kisiskolásokat tanítasz angolra énekkel, szókártyákkal meg játékokkal. Ilyen kiscsoportos különóra keretében:) Ergo az embernek halálra kell strapálnia magát, nekem meg most pont arra van szükségem, hogy iszonyatosan lefárasszam magam agyilag. Hehe.
A Helen Doron meg annak a hölgynek a neve, aki 25 éve kifejlesztette a módszert. Waldorf és Montessory szerű a tanítási elv, amit annyira azért nem csípek, még szerencse, hogy nekem nem kell osztályoznom, mert csak különtanár vagyok/leszek.

Igen, igen, lehetne korábban a film. Amin felröhögtem az egyik journal olvasásakor, hogy valami amcsi csaj sokallotta a 2012 nyarát, de hozzátette, hogy legalább még az Apokalipszis előtt bemutatják és megnézhetjük. Már ha a majáknak hinni lehet, ogye.

Amúgy későn néztem az LJ-d, túúl későn, de amúgy én is elmentem volta az I love you PM-ra. De így meg meglestem gépen. Interesting. :D
soleosolere
Aug. 17th, 2010 09:18 pm (UTC)
Ahá! Tök érdekesen hangzik.^^ Szeptembertől tanítasz, ugye? Amúgy nem is tudtam, hogy angoltanárnéni vagy*blush* (Azt hittem japán szakos. Vagy az is vagy? Az is tök jó!*szereti a nyelveket*)

:DDDD Á, LOL, tényleg azért gondolhattak volna rá, hogy előbb bemutassák, mi lesz, ha addig már mi is csak az űrben keringhetünk. (Remélhetőleg megtalál minket pár vulkán.;))

Hááát... ami a Morrisozást illeti... megnézhetnénk akár még egyszer.:D Többen is. Mondjuk meghirdeted az LJ-be, és ha megvan a gépeden itt Pesten (ha itt van a géped), akkor akár egy össznépi mozizást is lehetne, miért is ne?:)
rinoa_85
Aug. 17th, 2010 09:32 pm (UTC)
Német-rajz tanárnéni (igazából felsős) vagyok -papírilag. Japánt csak simán tanulgattam, egyetemre sosem jártam, angolból meg csak nyelvvizsgám van. Múlt héten voltam Pesten helendoronos teacher trainingen. Szal végülis csak most lett belőlem angol tanárnéni.

És igen, szeptember 1-e, de már voltam júliusban angol táborban segíteni, ilyenek:) Halál aranyosak a gyerekek, amúgy.

Mozizás? Flanc. Most nem mondom, hogy nyáron hazaköltöztem Szolnokra:PPP Itthon kaptam ezt az állást. But I will be back!!! Most gyűjtöm a lét a pesti lakásra, vagy mi a szösz. Egyedül veszem, pasiktól most már nem várok semmi fele-fele megvesszüket:P Independence & all this shit.
soleosolere
Aug. 17th, 2010 10:21 pm (UTC)
Aztaa! Még németül is tudsz? Imádom a nyelveket!^^ Én meg spanyolul értek egy keveset még az angolon és a németen kívül. Meg pár szó japán és fél szó orosz.^^
Igaziból én meg pl. már itthagynám Pestet. XD Néha már túl stresszes, bár mondjuk a legtöbb barátom, sőt a rokonaim is itt vannak. Szóval az emberek miatt tök jó itt, szeretek.:)
rinoa_85
Aug. 18th, 2010 05:27 pm (UTC)
Egyik bnőm most tanul spanyolul. A későbbiekre én is tervezek még valamit, esetleg olasz lesz majd végül belőle. Nade előbb a japánt kéne felfrissíteni, tök sokat felejtettem egy év alatt:P

Jó, hát ha lehetne nagyot álmodni, akkor inkább külföldre mennék, akár férjhez is^^ A legeslegjobb az lenne, ha kétnyelvű gyereket nevelhetnék. A szomszédságban most 3 gyerkőc is nyaral, kettő francia-magyar, egy német-magyar. Imádom őket:) És én is ilyet akarok:D

De Pestet, mint várost nagyon bírom, nem tudok betelni a régi épületekkel. Meg a parkok! Meg az angol használt könyvesboltok, meg a a kézműves ékszerek! Az Iparművészetivel szembeni kreatív ékszerboltot ismered? *sigh* A Dunapartot most nem emelem ki, meg olyanban itthon is gyönyörködhetek esténként, itt a Tisza:)
avednay
Aug. 17th, 2010 05:30 am (UTC)
CUKII!! :DD
rinoa_85
Aug. 17th, 2010 08:17 pm (UTC)
Tudom:))) Másnak is meg lehet csinálni a memét, csak mondom... XD
eniel1
Aug. 17th, 2010 06:03 pm (UTC)
Spock! Spock! :D *csápol*

Csillagnaplóban nem akarod mutogatni? ;) Nagy ott is a csend.
rinoa_85
Aug. 17th, 2010 08:22 pm (UTC)
Spock... *sigh* Meg Kirknek az a... én nem is tudom, olyan macskás szeme van, nem??? szép kis hosszúkás formájú, arra vagyok most rákattanva... *sigh*

Csillagnaplót bigyulázzam, azt mondod:? Nem lenne gáz, ha néhol elárasztanám ezzel-azzal? Az a baj, hogy ismerem magam, bizonytalan kezdés után túlzásba viszek mindent. :P
Ám legyen. Megyek is ezt feltenni. A tag-elést úgyis elrontom, lehet majd utánam javítgatni...
eniel1
Aug. 17th, 2010 08:43 pm (UTC)
Helyes, vidd csak túlzásba. :D:D Attól él egy community. :D:D

Hát nemtom, én az eredeti Kirk-színészt (szégyellem, nem tudom a nevét :D) nagyon nem bírom, mármint... hát nem az esetem, na. :D Hm, nem mintha Leonard Nimoy az esetem lenne, de hát... Spock az Spock. :P

De az új Kirk-színész tényleg helyes. :P Hát hiába, az a film készült a mi generációnk szemének. :D
rinoa_85
Aug. 17th, 2010 08:53 pm (UTC)
William Shatner:))
Csak a külseje nem teccik neked, vagy van esetleg más is? :)
Mamámnak nemrég mutattam meg a képét, tudtam előre, hogy neki pont ezek a szőkék az esetei, és hát nem is tévedtem:P (3x is megdicsérte a képet: -Ő helyes, mama? *megnézi* Igen. *tüzetesebben megnézi* Igggen, helyes. *még tüzetesebben nézi tovább* Hm. Nagyon is helyes.) Úgy vigyorogtam.

Nekem van olyan szög, amikor tetszik az arca, mondom, a szemét imádom, meg ahogy Spockra tud vigyorogni, nagyon jól áll neki, néha meg jót kuncogok rajta, vannak hm, érdekes mozgulatai és szinészi megoldásai.

Az új Kirk persze megint más, alapból az ő feje miatt néztem meg a XI filmet. Megint más kérdés, hogy nézés közben elég hamar átpártoltam az "olasz csávómhoz".

Nimoy meg egy ISTEN, Spockként is meg önmagában is és hát fizikailag különösebben nem vonz, de azért tudnék én mutatni neked ezt-azt fekete-fehérben. KHM. Fel is teszem a Cs.naplóba! Hahhh!

eniel1
Aug. 17th, 2010 09:02 pm (UTC)
Ez az, mindent fel a Csillagnaplóba! :D

Heheh, mamád aranyos lehet. :D

Nos, hm, én úgy ÁLTALÁBAN is Spockos vagyok. Kirk már akkor sem volt az esetem, amikor fiatalabb koromban néztem a sorozatot, bár akkor leginkább csak elhomályosította őt Spock fénye :P, de most újranézve már roppant komikusan eltúlzott néha a jelleme meg a játéka... Bár a sorozat korát tekintve nem csoda, ha néha általában is komikusnak tűnik. :)

Az új filmben is inkább Spockos vagyok, de azért ott már tényleg úgy érzem, hogy ez a Kirk tényleg az a Kirk nekem, mint ami a régi Kirk lehetett anyáinknak. :) (Bár nekem anyukám is Spock-rajongó. :D) Az új Kirk édes kis macsó fiú, na de az a jelenet, ahol Spock gúnyosan azt mondja az akadémiai vének tanácsának, hogy "Hosszú és eredményes életet... [SEGGFEJEK]", na az mindent visz. :D
rinoa_85
Aug. 17th, 2010 09:23 pm (UTC)
Viszem, viszem (van mit) csak győzzétek megnézni. Najó, majd visszaveszek egy kicsit... Vagy hogyan lehet 5, vagy még több tube videót egy bejegyzésben csatolni? Vagy akkor csak linket kéne megadni?

Én ha rá kell vágnom, akkor Spock-os vagyok, de ez kicsit megint olyan, mint Remike és Sirius karaktere, hogy attól még, hogy Moonys vagyok, még Sirius is tetszik és kelll. Kirk-kel hamarább azonosulok, vagymi, így "logikusabb" választás nekem Spock, de azért Jimmy-t is szeressük. Meg leginkább egymástól elszeparálatlanul kettejüket, hisz együtt a legcukibbak! ♥

Ancimnak épp most este róttam fel, hogy bezzeg másnak az anyuja (a tied) szereti Spock-ot. Az egyém mindig elkapcsolta az Űrszekereket:(( A német orion űrhajót szerette, azt bezzeg átengedte a cenzúra Mo-ra... Meg visszatérve, átengedte az incest csókolózós SW-t is. Hát, ők tudják...
(És még azt se mondhatom, hogy az incest kevésbé durvi, mint a melegség, azért engedték a SW-t, mert a trekit a magyar szinkronosoknak sikerült úgy átkölteniük -értsd átírni szöveget pár helyen-, hogy Kirk szimplán nőzős pasinak tűnjön. Pedig Csekov pl sokkal csajozósabb volt. Pff.)
( 16 comments — Leave a comment )